NewsLetter 1. 2014.
No 3.

Laptop & Mobilni
Printer
Jeftin otisak prije svega !!!

Znači Vi ste neka velika korporacijska faca i treba vam mobilni printer da bi impresionirali svoje komitente. Znači nešto lagano i nakrcano svim mogućim i nemogućim mogućnostima koje nikad neće koristiti, jer koja bi to korpaoracijska faca stigla danas sve to pomo izučiti. Nego najbitniji jedobar dizain itd. Ali isto tako Vi ste  financijski osviješteni i tražite takav mobilni printer za koji možete lako nabaviti tintu na svakom koraku.
I što nam danas Adriatix predlaže po tom pitanju.
Što napraviti?

Dakle dođete kod vašeg partnera i nakon kavice, nečeg žestokog, ručka ili večere te ubrzo padne  dil. I sad dok je stvar još vruća treba  iskoristiti priliku i sve to skupa staviti na papir. Jer kasnije može biti kasno. Partner vam se je opravio od mamurluka ili vašeg nastupa i šarma. Jedino što ga zanima je kako napraviti repasaž.  Ali kad je sve to već na papiru, e onda ste vi odradili posao i naplatili vaš nastup.

A u kafiću ili restoranu još se nisu sjetili da uvedu  mobilnu print uslugu za takve prilike.. Zato je dobro u autu ili vikendici, kleti ,brodu  ili na motoru uvijek pri ruci držati  nekakav mobilni printer.

Znači zaključak glasi : Definitivno moram uzeti novi najnoviji model. Samo koji?

Evo da ne bi lutali potražili smo za vas što se nudi na tom polju. I našli smo jedino HP OfficeJet 100 Canon iP 100

Stvarano? I koji je bolji ? Koliko to košta ?

Ta priča vas dođe cca 2000 - 3000 kn. AJOJ !  A koji je bolji ? Jedan i drugi su dobri. Ali isto tako ne valja ni jedan ni drugi. Zašto?  Zato jer ne zadovoljavaju zahtjev da imate zamjenske kazete na svakom koraku.  Kako? Naime mobilni printer ste uzeli da bi bili mobilni. Da bi na putu ili ljetovanju  mogli nešto odštampati.  Recimo kad vam na putu nestane goriva ili duhana svratite u obližnju trafiku i to je to.  Dok ovdje pošto se radi o egzotičnim i ekstremno skupim uređajima, teško da ih netko kupuje do li nekakvi korporacijski menađeri. A u specijaliziranim trgovinama teško da netko drži baš za taj vaš printer tinte koje će  eventualno netko tražiti jednom u dvije godine. Znači kad idete na put pored laptopa, mobilnog printera, baterije za laptop, baterije za mobilni printer,  ispravljača za laptop, ispravljača za mobilni printer, morate predvidjeti i rezervne tinte za vaš šminkerski mobilni printer. I naravno toga se nećete sjetiti sve dok jednom na putu ne ostanete bez tinte. I što onda? Onda znači da vam je  zbog jedne j... tinte propao posao. Trud i vrijeme.  I bum u napadu bijesu naša korporacijska faca bacila svoj noble printer u obližnji kontejner.

A što bi rekli da smo vam u startu rekli da uzmite kod nas Adriatix Laptop Print Pakete == HP Deskjet 3325 + zamjenska Orink  HP 28 glava + Desktop HP Ink 3* 100 ml.  Jer radi po sistemu 
>> Peri i deri<<.

Zašto je to bolje od onih dizajnerskih HP ili Canon mobilnih printera ? Nije bolje, nego je pametnije rešenje.  Naime HP Deskjet 3325 koristi zamalo identične kazete kao HP OfficeJet 100. Znači kapacitet i broj otisaka je isti. Nisu kompatibilne ali fizički izgledaju identično.  U HP OfficeJet idu HP 343 i 344 tinte. Istina ima zamjenskih samo kako je potražnja za njima mala, velika je vjerojatnost da im je istekao rok upotrebe, i ne isplati ih se redovito uvoziti. Znači osuđeni ste na originale koji koštaju  cca 200 kn.

Pogledate li zatim specifikaciju za HP OfficeJet 100 i HP Deskjet 3325 onda ispadne da je HP DJ 3325 zamalo za pola kile lakši od od HP OJ 100. Isto tako da troši 50% manje struje od HP OJ 100. Znači ima 50% manje šanse da će se nešto pokvariti od elektonike na putu. Ne vjerujete ? Slobodno provjerite.

I ono što je najvažnije u Adriatix Laptop Print Paketu dobijete 3*100 ml tinte. Što vam je dovoljno da 10 puta napunite HP 28 kazetu. Dakle HP DJ 3325 radi samo sa jednom tintom. Dok bilo Canon iP 100 ili HP OfficeJet 100 ukoliko potroši jednu tintu više neće raditi. Znači ovdje imate jednu a ne dvije glavobolje. Evo kvalitete tog otiska. I jednog drugog priloga.

Dobro! I koliko taj Adriatix Laptop Print Paket košta.

Svega 300 kn

Znači za 300 kn + PDV dobijete: HP Printer + novu Orink glavu + tintu Desktop ink u ekvivalentu 10 zamjenskih kazeta. !!!!

Pazite ovaj printer je provjereno pouzdan. Servisabilan je.  Lako se rastavi i sastavi na putu. Imao zabilježeno da je netko na njemu napravio 30 000 + otisaka. Dok ovi dizajnerski mobilni printeri su puni skrivenih problema kao šipak koštica. Recimo da vam nešto pođe po krivo, recimo da vam kojim slučajem ispadne ovaj specijalan mobilni printer, sigurno će puknuti nekakva plastična kopča. Te ukoliko ga odnesete na servis, čekat ćete popravak sigurno mjesec dana, ukoliko ga uopće budu i popravljali. A kad dobite račun požalit ćete što ga niste ostavili u onom kontejneru.

Dok ovaj HP Deskjet možete pohitavati do mile volje. Jedino što zna puknuti je veza između kolica sa kazetama i remena. Ali to vam lako popravimo bez zamjene dijelova.

Znači ukoliko vam treba pouzdano i mobilno rješenje onda definitivno ne možete danas naći bolje rješenje od Adriatix Laptop Print Paketa. Evo i Par probnih otisaka uz našu Desktop tintu za HP

A baterija. Što je sa baterijom? Ma ništa lakše. ukoliko već niste nabavili, uzmete neki pretvarač 12 V na 220V za 150 kn i imate rješenje i za slučaj kad ostanete bez struje.

Požurite količine su ograničene.

Međutim ukoliko ste već nabavili neki od ova dva gore spomenuta mobilna printera¸ili imate neki stariji model a ne želite ih ubrzo pohraniti u onaj kontejner, bilo bi vam jako zgodno da u vašu laptop torbu stavite i naš Micro refi kit. Svega 3* 5 ml ne zauzima puno prostora. Kao 3 kemijske olovke a imate dovoljno tinte da vaše kazete napunite  1 - 2 puta.

A košta svega 25 kn + PDV 

 

 

Pazite trebate investirati na vrijeme samo 25 Kn da bi spasili neki poslovni pothvat.

 


Hit CIJENA
HP 13 & HP 49

InkJet Braile Printer


Printer za velike Profesionalce


Premium Ink vs Standard vs Economy


ZLATOTISAK


Kolor Toner OKI C5200


Color TONER

OPOMENE

Ovaj newsletter je namjenjen svima što se profesionanol zanimaju za novosti za Inkjet, Laser ili Matrične i slične printere. Šaljemo vam ga jer ste svojevremeno pokazali interes za naše proizvode i usluge. Međutim ukolko vam ove informacije iz bilo kojeg razloga ne odgovaraju pošaljite nam na adresu poruku uz

REMOVE

tumblr hit counter