Newsletter 2.2008.
No 10.

CANON iP3500 & CISS & 30 INK Kazeta
===850,00 kn

Vremena se mijenjaju. Na tržištu više nema pisača za koje bi mogli naći i jeftinu i kvalitetnu tintu. Uzalud tražite isti onakav pisač što ste ga kupili prije par godina. Naime proizvođači su se dosjetili jadu i čim se tržište preplavi zamjenskim tintama, nema više printera za te kazete. Dolaze novi modeli za koje se tinte još nisu udomaćile ili postoji neka kvaka koja kupcima zagorčava život.

E da tome ne bude tako pobrinuo se Adriatix i nudi vam jedan Super BUNDLE. Ili komplet. Nudimo vam super povoljno Canon iP3500 + Adriatix CISS sistem u kompletu sa tintom. Znači dobijete potpuno novi neotvaran printer Canon iP3500 + isto tako originalno zapakiran CISS. I pazite CISS nije prazan već kompletno napunjen sa tintom. Kapaciteta tinte u sistemu je jednak kao i u 4 * 6-7 kazeta. Znači da ponovimo još jednom Novi printer + Nova original tinta u kutiji + Dodatno 25 - 28 kazeta u CISS sistemu. I sve to skupa vas košta jednako kao da ste kupili isto tako Novi Canon iP4500.

Odnosno košta vas ravno 850.00 kn.

Pogledate li koliko koštaju original Canon tinte, ista stvar za cca 30 kazeta došla bi vas 30 * 80 kn ==2400 kn. 3 * PUTA VIŠE. Istina zamjenske kazete bi vas došle osjetno jeftinije, međutim ovdje CHIP-ove morate premještati samo jedan puta. Nema bojazni da ih oštetite ili izgubite ili pomiješate pri svakoj promjeni. Mislite li da kad morate nešto mijeniti 30 puta, e da to neće proći bez nekih dodatnih problema ???

Pazite ponuda je ograničena na svega 8 - 9 paketa

Nažalost ne možemo vam pokazati kao izgleda kompletna instalacija zbog autorskih prava. Upute nismo ni mi dobili. Ali zato uvijek to možete pogledati na ovom demo modelu ili vam možemo dati upute za neku sličnu instalaciju ili prijašnju instalaciju. Naime printeri se stalno mijenjaju a Canon iP3500 je toliko vruć na tržištu tako da proizvođač ovog CISS a kaska za Canon-om. Nakon što premjestite CHIP-ove na CISS kazete, gotovi ste najviše za 20 - 30 minuta. Treba nešto polomiti i To je To. Inače instalaciju i garanciju nudimo kao dodatnu opciju i naplaćujemo. Komplet sve ovo gore skupa po sistemu Ključ u ruke je 1100 kn. Plačanje je isključivo virmansko u obližnjoj banci ili na Pošti.

Jeftin printer
Pouzdana tehnologija
Kvalitetan otisak
Jeftin otisak


Canon iP 3500 & CISS

 
 
 
 
Ovaj newsletter je namjenjen svima što se profesionanol zanimaju za novosti za Inkjet, Laser ili Matrične i slične printere. Šaljemo vam ga jer ste svojevremeno pokazali interes za naše proizvode i usluge. Međutim ukolko vam ove informacije iz bilo kojeg razloga ne odgovaraju pošaljite nam na adresu poruku uz REMOVE.