NewsLetter 6. 2014.
No 3.

 

Najjeftiniji CISS MF uređaj na našem tržištu

Ukoliko ne znate što je to CISS sistem evo prilike da upoznate jednu domaću izvedbu na bazi Epsona SX 130. CISS je kratica za Continious Ink Supply Syistem. Ili drugim riječima uobičajeni naziv za neprekidnu opskrbu inkjet uređaja tintom. Znači umjesto da svaki puta kupujete i mijenjate neki uložak sa tintom, kod uređaja sa CISS sistemom ulošci se ne mijenjaju, već su spojeni na neku vrst infuzije. Količinu utrošene tinte vidite u vanjskim spremnicima i sve što morate napraviti je dolijevati tintu u te spremnike i resetirati indikaciju tinte. Ta indikacija nekad se resetira automatski, nekad ručno a nekad ne treba ništa resetirati.

Kako je ipak riječ o jednom jeftinom uređaju naravno proizvođač je sve napravio da oteža ugradnju CISS sistema. I stoga vam ne savjetujemo da sami iskušavate sreću i pokušate ugradite tako nešto. Istina na tržištu kao i kod nas možete nabaviti dodatni paket za instalaciju, ali ukoliko malo bolje pogledate takve kućne uratke, onda uvijek vidite da je po srijedi neka funkcionalna ili estetska improvizacija. Poklopac printera mora biti stalno otvoren i sl.

Dok ovdje kao što vidite Adriatix CISS izvedbu gdje funkcionalnost i estetika nisu u ničim narušeni.

Sam po sebi ovaj uređaj nije ništa posebno, što se ni ne očekuje od jednog najjeftinijeg Epson MF uređaja u klasi . Uređaj je relativno bučniji od drugih sličnih ali ipak sve uredno radi. I ono što je najbitnije, ne kvari se. Naime na lageru imamo desetak takvih repariranih SX 125 i 130 uređaja. Koji su u servis došli zbog neodgovarajućih zamjenskih tinti ili problema koji su povezani sa takvim tintama. I za razliku od prethodne serije SX115 koja je bila katastrofa, ovi uređaju koji su po karakteristikama i konfiguraciji identični SX 115 ali ni jedan nije završio u rashodu. Znači proizvođač je svjesno isprobavao do kojeg limita može ići sa rušenjem kvalitete odnosno cijene.

To vam samo govori kolike postoje razlike između jedne serije i jedne druge nove serije kod istog proizvođača. Odnosno, jedino što je bitno je profit a vi ukoliko stalno kupujete nove neprovjerene uređaje iz vlastitog novčanika plaćate to testiranje. Dok kod ovakvih reparirenih uređaja odaberemo samo one modele za koje znamo da ni Vi ani Mi nećemo imati dodatnih problema.

Upravo ponukani takvim spoznajama i napravili smo ovu CISS instalaciju. Znači ovaj SX 130 primarno nudimo u kombinaciji sa provjerenom Colibri Dye tintom. Vi možete koristiti i neku drugu jesftiniju tintu

Ali isto tako postoji mogućnost ukoliko vam to vaša aplikacija zahtjeva da ga isporučimo uz doplatu ili kasnije dopunjavate CISS sistem sa :

A; Premium KMP Dye tintom
B: Premium KMP Pigmentiranom tintom
C: Colibri Sublimacijskom tintom
D: Adriatix Chromablast Compatible tintom
E: UV Curable tintom

 

Za vašu procjenu i usporedbu evo specifikacija za navedeni uređaj

Link I
Link II
Link III

Znači ovaj uređaj sa ugrađenim CISS sitemom i 4* 70 ml Colibri Dye tintom + 1 sat servisne podrške + 90 dana garncije na CISS sitem možete kod nas nabaviti za svega

600 kn + PDV

Potražite li neku sličnu CISS izvedbu vidit ćeet da ne možete proći ispod cca 1200 kn. I pazite ne radi se o ništa trajnijem i robusnijem uređaju. Jer su i jedna i druga izvedba bazirana na istoj mehanici i konstrukciji. Ukoliko vas iz bilo kojeg razloga ova izvedba ne zanima nazovite nas ili pogledajte našu ponudu drugih CISS uređaja. Baziranih na drugim platformama.

 

Zaključak:

Požurite količine su ograničene

 


Hit CIJENA
HP 13 & HP 49

InkJet Braile Printer


Printer za velike Profesionalce


Premium Ink vs Standard vs Economy


ZLATOTISAK


Kolor Toner OKI C5200


Color TONER

OPOMENE

Ovaj newsletter je namijenjen svima što se privatno ili profesionalno zanimaju za novosti na polju Inkjet, Laserskih ili Matričnih i sličnih Specijalnih printera. Šaljemo vam ga jer ste svojevremeno pokazali interes za naše proizvode i usluge. Ili ste nas bili kontaktirali zbog neke informacije, servisa ili pomoči na ovom polju. I sukladno čl. 101. točka 2. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN 90/11) ova poruka se ne može smatrati SPAM-om jer sadrži kontakte i adrese pošiljatelja te upute za brisanje s liste.

Ukoliko želite još nekome poslati ovu informaciju, umoljavamo vas da ne koristite Forward tipku na vašoj E mail aplikaciji. Za to vam je prikladnija Forward stranica u našem newsletter sistemu. Jednako tako za promjenu vaših osobnih podataka ili odabir neke pod grupe naših novih priloga ili promjena na Adriatix.hr web stranicama na koje se želite pretplatiti, posjetite vašu osobnu Personal stranicu.

Ukoliko više ne želite primati ovaj naš Newsletter, možete kompletno izbrisati vašu E meil adresu iz naše Newsletter baze. Zahvaljujemo se na Vašem interesu i razumijevanju.

REMOVE .

 

hit counter tumblr