NewsLetter 5. 2014.
No 3.

 

Adriatix Multi Black Printer

Što je to Adriatix Multi Black? Meni to ne treba. Jeste li sigurni?

Možda vam je poznato naš svjetonazor i misija je recikliranje u informatici. Znači zanima nas kako informatičkim uređajima što ih konzumerizam svaki dan gazi i odbacuje pružiti novu šansu i smisao. Naravno nisu svi uređaji pogodni za taj koncept jer se proizvođači informatičke opreme zdušno trude da joj skrate što više uporabno vrijeme. Ali uvijek postoje iznimke i modeli koji ne zavređuju da završe u rezalištu.

Ukoliko ste to shvatili onda vam može biti bliža i draža ova naša Multi Black aplikacija. Naime sam Multi Black ili All Black koncept za dobivanje filmova visoke kvalitete na standardnim inkjet printerima nije ništa novo ili posebno. Udomaćio se među grafičarima u svijetu već godinama . Odnosno pogledajte si i malo bolje ove citirane likove i proučite koliko to košta .

Link I
Link II
Link III

Zaključit ćete sljedeće: Za Multi Black tisak na folijama potrebno vam je sljedeće:

1. Multi Black ili All Black kompatibilan RIP softver. Investicija 500 – 1000 USD == 3000 – 6000 kn
2. Inkjet Printer koji podržava navedeni RIP == 5000 – 10000 kn
3. Trajne Colibri Auto reset kazete == 600 – 1000 kn
4. Adekvatna Multi Black tinta za Colibri trajne kazete == 150 – 600 kn za 4 * 100 ml
5. Adekvatna Adriatix folija == 400 kn za 100 folija

Znači ukoliko sve to zbrojite da bi mogli nešto raditi na inkjetu + RIP + filmovima, morate investirati cca 9000 - 18000 kn.

Što mislite jeli to pametna investicija?

Možda za nekoga ali za veliku većinu kod nas to je ipak preveliki zalogaj. I normalno da se snalazite na razno razne načine.

Međutim Adriatix Multi Black koncept reaktiviranja otpisanih uređaja daje vam jednako kvalitetno rješenje za pravi sitniš. Zamislite si da možete dobiti ovu oštrinu i zacrnjenje ili sličan otisak. Doradu koju odrađuje RIP više manje možete odraditi sa nekom malo boljem grafičkom popularnom softverskom paketu. Kao što su PhotoShop Corel Draw ili sl. Jedino ovi popularni paketi pored maksimalno podešenih intenziteta pojedinih kanala, ipak vam ne mogu ponuditi ono zacrnjene koje postižete sa All Black konceptom.

No zahvaljujući Adriatic inženjeringu jednako zacrnjene možete postići i na gore spomenutim uređajima. Kako? Jednostavno. To je Adriatix Knew How koji dobijete zajrfno sa recikliranim printerom u jednom od naših Multi Black Paketa.

 

Ukoliko ne vjerujete slobodno nam pošaljite vaš predložak za probu i verifikaciju.

 

Dobro ali koliko to kod vas košta jedan takav Multi Black paket?

Imamo više solucija. Odnosno klasa otpisanih uređaja. Baziranih na Epson, HP ili Canon inkjet uređajima stare generacije.

1. Start Up klasi == 500 kn + PDV
2. Napredna klasa == 800 kn + PDV
3. Profesional klasa== 1000 kn + PDV
4. A3 Economy == 2000 kn + PDV
5. A3 Professional == 3000 kn + PDV

U svakoj od ovih klasa dobijte funkcionalan komplet.

1. Upute i popratnu + 1 sat == ON Line ili Email podršku.
2. Inkjet printer ovisno o klasi i trenutnoj raspoloživosti .
3. Inkjet kazetu u skladu sa Adriatix Multi Black konceptom i prikladnom printeru.
4. Adekvatnu tintu za nadopunjavanje uz Adriatix Multi Black koncept 100 – 400 ml ovisno o paketu.
5. Adekvatnu Adriatix foliju 20 – 100 listova ovisno o paketu.

Pazite još jednom nisu svi inkjet printeri podobni za print na foliju. Zato je daleko pametnije uzeti jedan ovakav provjeren paket nego kasnije otkriti da vaš printer ima optički senzor prepoznavanja papira koji ne radi sa

pausima i transparentnim folijama,

Isti koncept na aktualnim ili donesenim uređajima nas ne zanima.

 

 

Zaključak:

Požurite količine su ograničene

 


Hit CIJENA
HP 13 & HP 49

InkJet Braile Printer


Printer za velike Profesionalce


Premium Ink vs Standard vs Economy


ZLATOTISAK


Kolor Toner OKI C5200


Color TONER

OPOMENE

Ovaj newsletter je namijenjen svima što se privatno ili profesionalno zanimaju za novosti na polju Inkjet, Laserskih ili Matričnih i sličnih Specijalnih printera. Šaljemo vam ga jer ste svojevremeno pokazali interes za naše proizvode i usluge. Ili ste nas bili kontaktirali zbog neke informacije, servisa ili pomoči na ovom polju. I sukladno čl. 101. točka 2. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN 90/11) ova poruka se ne može smatrati SPAM-om jer sadrži kontakte i adrese pošiljatelja te upute za brisanje s liste.

Ukoliko želite još nekome poslati ovu informaciju, umoljavamo vas da ne koristite Forward tipku na vašoj E mail aplikaciji. Za to vam je prikladnija Forward stranica u našem newsletter sistemu. Jednako tako za promjenu vaših osobnih podataka ili odabir neke pod grupe naših novih priloga ili promjena na Adriatix.hr web stranicama na koje se želite pretplatiti, posjetite vašu osobnu Personal stranicu.

Ukoliko više ne želite primati ovaj naš Newsletter, možete kompletno izbrisati vašu E meil adresu iz naše Newsletter baze. Zahvaljujemo se na Vašem interesu i razumijevanju.

REMOVE .

 

hit counter tumblr