Lexmark X204n

 

 

Lexmark X204n
on SERVICE

 

Ovih dana imali smo Lexmark X204n na servisu. Rezultate prije i poslije vidite na slikama iz priloga.

 

U čemu je bio problem ? Otišla OPC jedinica. Naime korisnik je koristio zamjenski toner i taj toner ne bi bio jeftin da nema neka kvaka. A kvaka je u tome da je iskoristivost tog tonera relativno mala. I velika količina tonera zbog  neusklađene elektrostastike  završi u spremniku za otpadni toner. A višak takvog nekvalitetnog tonera na kraju ošteti OPC jedinicu

Može se to jeftino popraviti? Ne može. Morate zamijeniti ili cijelu OPC jedinicu novom. Ili je odnijeti nama na servis.

I koliko to košta kod vas? Standardna cijena popravka OPC jedinice == 300 kn + PDV

A koliko je ta intervencija pouzdana i trajna? Rezultat sa istim zamjenskim tonerom vidite na gornjim slikama. Međutim ukoliko korisnik nastavi koristiti isti ovaj zamjenski toner, ubrzo će se ponovo pojaviti ista manifestacija. Zato nemojte očekivati neku garanciju na ovu uslugu. Ali ista stvar je i sa originalnim OPC om. Znači savjet: koristite isključivo Lexmark originalne tonere na ovom LexmarX204n uređaju. Ili koristite Adriatix uslugu obnove istih tonera.

A zašto je to bolje od zamjenskih tonera? U čemu je razlika? Jednostavno Adriatix ima 100% kontrolu nad kvalitetom tonera koji koristimo za punjenje Lexmark tonera. I možete biti sigurni da dobro znamo da na tržištu postoje A i B klasa tonera. Jedna je za zahtjevna tržišta a druga je za tržišta na rubnim uvjetima po zahtjevnosti. Odnosno za tržišta gdje je jedino bitna cijena a o posljedicama ćemo misliti kasnije.

 

hit counter tumblr

Adriatic Inženjering, Ozaljska 134/I, 1000 0 Zagreb, Croatia
tel: 00385 1 , 368 0512, 368 0513, 368 0514.
363 16 53
Mobil: 098/911- 0640

E mail::

Ukoliko ste pronašli neku informaciju ili koristan savjet, koristeai ili preporueujuai drugima naše tinte, tonere i usluge, osiguravate sebi daljnju neovisnost ovog izvora.