hit counter


Sublimation INK

 

 

Najkvalitetnija SUBLIMACIJSKA tinta na našem tržištu

 

Professional Sublimacijska tinta
== 4* 100 ml == 200 kn + PDV
ili
== 4* 50 ml == 110 kn + PDV


Specijalna formula i pojačan intenzitet otisaka na keramičkim šalicama.
Dodatno Ultrazvučno tretirana
.Ukoliko se bavite sublimacijom bitno je da stalno na lageru stalno imate svježu sublimacijsku tintu.
Zašto je to bitno?
Zato jer sublimacijska tinta je pigmentirana tinta. A pigment u tinti stajanjem se taloži na dno i time se sa vremenom veže sa istim takvim pigmentom u veće čestice. Nakon nekog vremena čestice postanu prevelike i vi sredite vaš printer. Znači skup sport samo zato jer ste mislili da ćete proći jeftinije ukoliko uzmete negdje neko veće pakiranje. I ukoliko ga ne možete potrošiti u zadanom roku. A rok vam je 6 mjeseci od proizvodnje. Ono što vam je na prvi pogled izgledala bolja ponuda lako se pokaže najskuplja. Isto tako ukoliko kupujete preko eBaya ili iz nekoga Web shop izvora, nikad niste sigurni koliko je ta tinta već negdje odstajala. Jer takvi trgovci nisu proizvođači te tinte, već prodaju ono što negdje nabavili najjeftinije. A najjeftinije u one sublimacijske tinte kojima je istekao rok trajanja. Ili je taj rok pri kraju.

Dok kod nas tih problema nemate.

Zašto?

Zato jer mi prodajemo sublimacijsku tintu nabavljenu direktno od proizvođača i  isključivo pakiranu u paketima 4 * 50 ml ili 4 * 100 ml. Dakle kod nas možete dobiti količinu koju sigurno možete potrošiti unutar tih optimalnih 6 mjeseci. A kombinaciju CYMBk sublimacijskih tinti i količinu određujete sami. Znači ukoliko vam treba više crne onda uzmete recimo paket BkBkYC. Jedini uvjet je da morate uzeti cijeli paket od 4* 50 ili 4* 100 ml sublimacijske tinte.

Pored toga prije svake isporuke mi dodatno ultrazvučno tretiramo svaku pošiljku pigmentirane tinte. Možda vam nije poznato ali na jednak način, ultrazvukom se razbijaju kamenci u mokraćnim kanalima. A mi preventivno ne razbijamo kamenac već nakupine pigmenta u tinti. Znači nakon takvog tretmana sigurni ste da je takva tinta svježa kao da je istog dana izašla iz tvornice. I optimalna je za upotrebu narednih 6 mjeseci. Nakon toga opet uzmete neki paket od 4 * 50 ml ili 4 * 100 ml i svi zadovoljni. Dakle stalno imate na lageru frišku i

najbolju moguću sublimacijsku tintu u hrvatskoj.

Aha. A može jedno pitanje?

Može. Zašto ne?

Evo ja sam prije godinu dana kupio preko eBaya, istu takvu sublimacijsku tintu na litre. Evo upravo sam nedavno uzeo novi Epson L355 i umjesto originalne tinte CISS sistem napunio sa ovom istom  jeftinom sublimacijskom tintom. Sve lijepo radi. Što kažete na to?

Ništa. Epson L355 koristi Dye klasu tinte a ne Pigmentiranu Dura Britte tintu. Znači draiver i ICC profili su optimizirani za Dye klasu a ne Pigmentiranu klasu tinte. Isto tako kod L 355 cijeli CISS sistem je projektiran opet za Dye klasu jer proizvođaču je u interesu da vi koristite njegovu Dye tintu a ne neku drugu. To znači prefilteri na glavi, ili na damperima su projektirani za dye a ne pigmentiranu tintu. Sve to danas lijepo radi jer su prefilteri novi. A kad se zapuše većim pigmentom i česticama onda bude ispalo da vas novi damperi i servis glave dođe više  od isto takvog novog printera.. Znači sve dok je printer nov kroz te filtere prolazi rijeđah frakcija pigmenta. A kad vam se nakon 6 mjeseci ti prefilteri budu zapušili onda umjesto da kod nas kupujete ultrazvučno tretiranu tintu, kupovat će ponovo novi isti takav printer kako bi iskoristili onu istu tintu s eBaya. OK?

Zaključak:

Požurite količine su ograničene

 

Adriatic Inženjering, Ozaljska 134/I, 1000 0 Zagreb, Croatia
4: 00385 1 363 16 53, 368 0512, 368 0513, 368 0514

Mobil: 098/911- 0640

E mail:

Ukoliko ste pronašli neku informaciju ili koristan savjet, koristeći ili preporučujući drugima naše tinte, tonere i usluge, osiguravate sebi daljnju neovisnost ovog izvora.