CISS Epson DX 4450

 

 

 

Epson DX 4450 + CISS == 800 kn

 

Ukoliko tražite jeftin i Plug & Play Multifuncijski uređaj sa ugrađenim CISS sistemom onda definitivno ne smije zaobići ovu našu ponudu. Znači za samo 800 kn + PDV nudimo vam Epson DX 4450, multifunkcijski uređaj sa ugrađenim CISS om ili uz neprekidno napajanje tinte + 4 * 100 ml tinte u Colibti  razredu + jedan servisni tiket. Uređaj je 100% ispravan. Sve sapnice rade. Ali jednako kao i kod drugih Epson printera, nitko vam ne daje garanciju na glavu. Provjerite kod konkurencije to je ono što vam svi napišu jako sitnim slovima.

Isto tako pazite količina je ograničena.

Pitate: je li to puno ili malo? U ukoliko uzmete da vas sličan Epson u trgovini dođe cca 1300 kn. I sa cca 50% manje tinte. Ali istovremeno odnos plaćeno dobiveno je za vas izuzetno povoljan. Definitivno SUPER CIJENA.

Zašto?: Zato jer ukoliko uzmete da vas u trgovini jedan takav sličan uređaj bez CISS a, naravno svaki tjedan na njega Epson lijepi drugu oznaku, stoji cca 400 kn. Set novih kazeta vas stoji cca 4*80 kn == 320 kn. A klinci vam to potroše za tjedan dana. Znači nakon DVA tjedna vas ovaj printer već stoji cca 720 kn. I naravno kad toga postanete svjesni onda takav uređaj ide u transfer. Drugim riječima rješavate se potpuno novog i ispravnog multifunkcionalnog uređaja.

Ili možda želite drugi scenarij iz prakse. Nakon što ste otkrili da vas nova kazeta koja je trajala 50 - 100 stranica dođe 80- 90, obavezno počnete tražiti neke zamjenske kazete. Što razvikaniji brend to bolje. Međutim ubrzo se pokaže: ili da te zamjenske kazete ne rade. Ili potrošite 50% tinte pa printer više neće da radi. Ili izlazi BIJELI LIST papira. Znači opet ode vaš novac u toalet a printer ispravan. I naravno: bud zašto želite se što prije riješiti takvog uređaja.

A uređaj ispravan. Radi savršeno. Samo ga treba znati pravilno nahraniti. I ne smijte ga naganjati.

Pitate : Zar nije otisak kod onog sa tvorničkim CISS om bolji od od ovoga što troši vašu Colobri tintu?  Ukoliko smuljate u kvalitetu Colibri tinte u ovom CISS sistemu, slobodno si pogledajte ovaj probni uzorak. Možete ga ovdje skinuti i isprobati na nekom konkurentnom proizvodu.Možete ga ovdje skinuti i isprobati na nekom konkurentnom proizvodu.

Znači još jednom nudimo vam SUPER POVOLJNO ograničenu količinu potpuno ispravnih Epson DX 4450 sa ugrađenim CISS om.

Pitate nas ponovo zašto je to super povoljno?

Zato jer ukoliko već imate kod kuće takav uređaj i tražite da u njega ugradimo CISS, računica vam je sljedeća.

 • CISS za Epson DX 4450 + tinta 4* 80 ml == 360 kn + PDV
 • Ugradnja CISS- a == 1 sat servisa== 150 kn
 • Testiranje ispravnosti i mehaničko podešavanje == 1 sat servisa == 150 kn
 • Drugim riječima sveukupno ista stvar vas dođe 1000 kn.

Međutim ukoliko mislite da to sve možete obaviti sami i imate kupca za tako, nema problema, nešto evo vam prilike za dobru zaradu. Odgovarajući CISS možete dobiti i u kompletu za samo ugradnju. A postupak za ugradnju lako ćete naći na nekom YouTube videu ili u PDF instrukcijama na našem situ.

Kad smo već kod toga: Za Epson DX 4450 i slične uređaje imamo nekoliko izvedbi CISS- a

 1. Standardni CISS sa ARC mini kazetama i sa tintom
  - prednost: ne morate lomiti poklopac za kazete
  -prednost: možete softverski pratiti potrošnju pojedine boje
  -mana : kazetu treba izvaditi svaki puta da bi se restirala
 2. Isto kao pod 1 ali bez tinte
  - prednost: sistem je predviđen za sublimacijsku tintu
  -mana: cijena CISS-a je jednaka kao i onoga sa tintom a sublimacijsku tintu kupujete posebno.
 3. CISS sa Combo CHIP- ovima
  - prednost: kazete se ne vade pri resetu
  - mana: gubite garanciju jer je nužno skidanje poklopca kazeta
  -mana: nemate softverski uvid u potrošnju pojedine boje, jer se sve boje resetiraju istovremeno
  -mana: ne držimo na lageru ovu izvedbu bez tinte za sublimacijske otiske osim za R285

Pitate na kraju koliko je to sve skupa pouzdano na Epson-u DX 4450. Odgovor: Adriatix je u posljednjih 6 - 12 mjeseci napravio desetak ovakvih instalacija, jednako tako istu tu Colibri tintu prodali smo kroz zamjenske kazete trostruko većem broju korisnika i rezultati su više nego odlični. Ni jedanom DX 4450 uređaju se nije zapekla glava o sa ovom CISS Colibri tintom. Svi problemi vezani uz ovaj uređaj bili su vezani uz mentalitet pojedinog korisnika. A to je nešto što se ne može predvidjeti ni kontrolirati.

Znači ukoliko ste i vi jedan od takvih korisnika, najljubaznije bi vas zamolili za u širokom krugu zaobiđete ovu

Kakv je ovaj paket prema Epsonovoj ponudi L serije printera? Stvari su vrlo slične. Ali opet u korist ovog paketa. Zašto? Zato jer je ovo MF uređaj. Zato jer je ovaj Colibri CISS servisabilan. Naime isto kao i kod vašeg vozila treba povremeno i ovdje mijenjati filter za gorivo. Ovdje vas to dođe 30 kn po boji. A kod Epson L serije pitanje dali takva mogućnost uopće postoji i sigurno cijeli zahvat nije ispod par stotina kuna.  Naravno budući korisnik opčinjen lijepim obećanjima ne razmišlja na taj način. 

Pogledajte si još i ovaj prilog za usporedbu Epson L110 vs Canon iP 1800 + CISS

 

SUPER PONUDU

== 800 kn.


 

Adriatic Inženjering, Ozaljska 134/I, 1000 0 Zagreb, Croatia
tel: 00385 1 , 368 0512, 368 0513, 368 0514.
363 16 53
Mobil: 098/911- 0640

E mail::

Ukoliko ste pronašli neku informaciju ili koristan savjet, koristeći ili preporučujući drugima naše tinte, tonere i usluge, osiguravate sebi daljnju neovisnost ovog izvora.

 

 

 

 

 

hit counter