Inkjet Kazete za lijenčine

 


Zamjenske Inkjet Kazete za lijenčine ?

Upravo tako. Ukoliko spadate u grupu potrošača koji ne bi željeli kupovati OEM kazete jer su vam preskupe, a samopunjenje vam nije baš privlačno, onda imamo za Vas:

super povoljno zamjenske kazete za Canon iP 3600 i iP 4600 bez CHIP- ova

Naravno sad slijedi pitanje: što to znači SUPER POVOLJNO? Pošto su vam te "super povoljne" zamjenske kazete kazete za lijenčine?

Komplet svih 5 zamjenskih kazeta za Canon iP 4600, znači Cyan + Magenta(Red) + Yellow + Black + Photo Black je MPC 100 kn. Za dilerski rabat i VPC nazovite. Ukoliko ste dugogodišnj Adriatix korisnik, ugodno ćete se iznenaditi sa dodatnim popustom koju smo vam ovdje osigurali.

Što znači ona oznaka (RED)?. To vam znači da ove zamjenske kazete više nemaju klasičnu Magentu već jednako kao što Canon umjesto Magente koristi (RED) verziju tinte i mi imamo zamjenske kazete u (RED) verziji.

Kako se radi o SUPER PONUDI i SUPER CIJENI pojedinačno kazete ne prodajemo. Ali zato po želji možete uz istu cijenu odabrati bilo koju kombinaciju od 5 kazeta od 100 kn.

Znači od sad nadalje i naj okorjeli lijenčine mogu mirno spavati i printati CD/DVD do mile volje uz minimalan trošak, bez da umrljaju svoje njegovane prstiće.

Kao što vidite ove zamjenske kazete vijerna su kopija Canon CLi 5 &8 kazeta. Znači kazete su prozirne te lako možete kontrolirati nivo tinte u njima. Dok za razliku od njih Canon originali Cli 221 više nisu u potpunosti prozirne. I time baš nisu pogodne za samopunjenje.

U kompletu sa zamjenskom tintom dolaze i ove samoljepive naljepnice na koje lako i brzo učvrstite CHIP ove sa vaših praznih kazeta i pričvrstite ih na ove kazete.

Naravno ne smijemo zaboraviti napomenuti da u ovoj kombinaciji Canon Ink Level više nije u funkciji i sve to skupa koristite na vlastitu odgovornost. Canon Ink Level lako isključite tako da kad printer javi kako trebate zamijeniti kazetu, jednostavno pritisnite svaki puta RESUME tipku i držite je 5 sekundi.

Adriatic Inženjering, Ozaljska 134/I, 1000 0 Zagreb, Croatia
tel: 00385 1 363 16 53, 368 0512, 368 0513, 368 0514

Mobil: 098/911- 0640

E mail:

Ukoliko ste pronašli neku informaciju ili koristan savjet, koristeći ili preporučujući drugima naše tinte, tonere i usluge, osiguravate sebi daljnju neovisnost ovog izvora.