Upute

 

 

 Adriatix InkJet Kit

1. Jednostavno,
2. Brzo
3. Kvalitetno
4. Jeftino

Zahvaljujemo vam što ste nam ukazali povjerenje i odlučili kupiti Adriatix inkjet set za samopunjenje. U svakom slučaju napravili ste dobar potez, jer radi se provjerenom proizvodu koji je plod našeg višegodišnjeg iskustva u obnovi ink i toner kazeta. Tinta u ovom kitu je vrhunske kvalitete i nije neka univerzalna mješavina. Kvalitetu tinte provjeravamo posebno za dotični pisač. Za svaki inkjet pisač na lageru imamo posebnu tintu, te ukoliko želite optimalan otisak, reprodukciju boja, koristite ovaj kit isključivo za obnovu kazeta navedenih na ovoj ambalaži.

Da bi obnovili neku inkjet kazetu nije vam potrebna neka posebna vještina. Budete li se pridržavali ovih uputa, rezultat a time i znatna ušteda neće izostati. Ipak, upozorili bismo vas da za svaku kazetu pored tinte, postoje finese i trikovi. Neophodno podrobno proučiti uputstvo za svaki novi kit i nemojte se zavaravati pričom da je sve to jednako i da je svaka tinta ista. Međutim postoji zlatno pravilo koje kaže: Kazetu treba napuniti što prije i pustiti je da odstoji. Najbolje istog dana kad se je istrošila, jer u protivnom sutra se u trenu pretvori u cijeli tjedan ili dva. A tada vam lako može ustrebati naš servis za čišćenje inkjet glava. Rezultati su tada neizvjesni i ovise od slučaja do slučaja.

Savjetujemo vam zato:

Od pribora i alata za obnovu pored Adriatix inkjet seta za samopunjenje, potreban vam je: jedan oštar nož, kolut običnog bijelog higijenskog papira, i svrdlo od >>> 4 mm<<<. U principu može i bez svrdla. Nazovite nas za detalje.

Kako napuniti kazetu za Canon iP4300 ?

Kako napuniti HP 301 kazetu ?

hit counter

Kako napuniti HP 12 kazetu?

 

Adriatic Inženjering, Ozaljska 134/I, 1000 0 Zagreb, Croatia
tel: 00385 1 363 16 53, 368 0512, 368 0513, 368 0514

Mobil: 098/911- 0640

E mail:

Ukoliko ste pronašli neku informaciju ili koristan savjet, koristeći ili preporučujući drugima naše tinte, tonere i usluge, osiguravate sebi daljnju neovisnost ovog izvora.