Trebate toner za vaš HP laserski pisač? Orginali su vam suviše skupi. Zači tražite neko zamjensko rješenje sa garacijom i provjerom na licu mjesta? Evo vam jedinstvene prilike i najpovoljnije cijene.

 

Današnja generacija laserskih i MF uređaja razlikje se od prethodnih po tome što proivođač kaže: Zašto bi danas kupovali nešto što ne možete potrošiti ni za godinu dana. Bolje kupte vaš novi toner svakih 3 ili 6 mjeseci. Time ste dobili MF ili printerski uređaj manih gabarita. I možete ga zamijeniti svake dvije godine sa naj novijim modelo, koji ima sve naj novije i najnaprednije funkcije, bez bojazni da ovakvom zamjenom nepotrebno izgubite na investiciji koju ste dali za vaš novi toner velikog kapaciteta koji ne uspijete iskoristit.

E upravo zbog toga, ponukani takvom koncepcijom nudimo vam Adriatix zamjenske tonere u 3 klase.

Klasa 50 je idealna za onoga što ne štampa puno. Recimo godišnje 1500 otisaka.

Klasa 80 za nešto obimnije potrebe Znači za onoga što ne printa više od 2500 otisaka

Klasa 130 za ured ili firmu što svakodnevno tiska 50 - 100 starnica. Dakle toner je kapaciteta 4000 otisaka.

Naravno broj otisaka po jednom toneru je različit i ovisi o pokrivenosti. Međutim kako je proporcionalan i u direknoj vezi sa količinom praha u toner kazeti onda smo naplavil ova tri normativa bez obzira o tipu kazete. Odnosno bilo koju kazetu možete dobiti sa nekim nižim normativom i time na starim uređajima ostvariti sve ove prerdnosti koje vam pružaju uređaji nove generacije.

 

 

 

Jedinstvna cijena od 200 kn + PDV + virmansko plačanje za sve Adriatix Zamjenske tonere trenutno na lageru. Uz to imamo osiguranu besplatni dostavu na potezu Zagreb Zapad > Samobor >Jastrebarsko.

Znači ukoliko imate problema sa vašim Laserkim printerom ili MF laserskim uređajem. Ne zanate što mu je. Ili možda nova službenica ne znate kako zamjeniti toner. Kvaliteta otiska vas ne zadovoljava. Za takve problemen ne morate više prvo kupovati novi toner da bi to otkrili. Ili prekapati po izgubljenim uputama.

Nažalost ova ponuda odnosi se samo na laserske printere iz našeg asotimana Adtiatix Zamjenskih tonerea i Zamjenskih Laserskoh printera. Ne odnosi se na našu standardnu uslugu obnove tonera PUNO ZA PRAZNO. Kao i na mehaničke probleme uvlačenja papira. Instalacije draivera i ostale poteškoće uradu. Za to slobodno nazovite Adriatix ON SITE Servis.

Pitate kako to ? Jednostavno ista usluga ne vrijedi i za ostale laserke printere i ostale probleme. U jedinstvenu cijenu od 200 kn ugradili smo takvu uslugu. Za sve ostale laserske printere i ostale probleme vrijedi naša standardna ponuda i standardne cijene servisa. Zato vam je uvjek pametno prije nabave nekog laserskog printera konzultitati i ovu Adriatix Akciju Zamjenskih tonera. Vrlo često je daleko bolje uzeti neki Adriatix zamjeski lasereski printer od nekog novoga. Tada vam je ušteda zajamčena. A kod novih vam je jedino zajamčena premium cijena novih tonera.

Sve ostale aktuelne cijene i usluge podložne su promjeni. Za provjeru aktuelnih cijena raspoloživost proizvoda na skladištu nazovite na:

 


 
 
 
   
   
   

 

Adriatic Inženjering, Ozaljska 134/I, 1000 0 Zagreb, Croatia
tel: 00385 1 363 16 53, 368 0512, 368 0513, 368 0514

Mobil: 098/911- 0640

E mail:

Ukoliko ste pronašli neku informaciju ili koristan savjet, koristeći ili preporučujući drugima naše tinte, tonere i usluge, osiguravate sebi daljnju neovisnost ovog izvora.